Zobrazení položek podle značky: Soutěž

Vyhrajte silikonové dildo Ylva & Dite Anteros

Vyhrajte silikonové dildo Ylva & Dite Anteros

Právě mi poslal fantastický silikonový dildo https://www.ylva-dite.com a zahrnovali druhé dildo, které jsem mohl nabídnout svým čtenářům v prozraditelné soutěži.

Ylva & Dite vyrábíme erotické hračky. Speciálně pro vás v krásných barvách. Všechny své modely vyrábějí s velkou péčí. Ručně, v Nizozemsku. Pro něj, pro ni nebo pro vás spolu. Přirozeně 100% bezpečné pro tělo. Připraven hrát? Nyní objevte, které ruční dildo se vám perfektně hodí.

Pro šanci na výhru jednoho z jejich vznešených dilda, podívejte se na aplikaci níže a vstupte do soutěže zdarma! Pokud to nevidíte, použijte místo toho tento odkaz - Vstupte do soutěže

Vzrušující soutěž o výhru Silicone Anteros Dildo od Ylva & Dite
Vzrušující soutěž o výhru Silicone Anteros Dildo od Ylva & Dite.

Podívejte se na mé recenze silikonového dilda Ylva & Dite Rhea.

Ylva & Dite Anteros Silikonový dildo prozradí

Hodně štěstí všichni xx

Pravidla soutěže

Tato soutěž bude probíhat od 12: 00AM 6th září 2019 - 11: 59PM 5th října 2019 (Londýn).

Tato soutěž je otevřena pro Spojené království, USA, Kanadu a Evropu. Pokud máte pochybnosti o vaší poloze, kontaktujte mě a mohu vám oznámit, kam může nebo nemůže být zboží odesláno.

Tuto soutěž naplňuji, a pokud budete vyhrát, budete muset odpovědět na můj e-mail.

Budete zodpovědní za zaplacení jakýchkoli celních nebo nadměrných nákladů, které by mohly nastat po odeslání.

Po vylosování vítězů máte na 2 týdny kontakt a požádat o vaši cenu. Pokud tak neučiníte, znovu vylosuji dalšího vítěze. Zadáním této soutěže souhlasíte také s poskytnutím Vaší adresy, abych vám mohl zboží odeslat.

Nepřijímám účty pro tuto soutěž. Budu se ujistit, že všichni účastníci mají účet, který je tvořen více než opakovanými reklamami. Respektujte prosím to, mé sponzorské společnosti si zaslouží lepší a tyto soutěže jsou pro mé čtenáře, nikoliv pro účty soutěže.

Vyhrajte Tantrické masáže Starter Set Zdvořilost Karma Tantric

Vyhrajte Tantrické masáže Starter Set Zdvořilost Karma Tantric

Pokud se vám tento fantastický článek líbí Tantrická masáž pak budete milovat tuto soutěž, která je sponzorována Karma Tantric.

Tantrická masážní agentura v Londýně, Karma Tantric, rozdávají báječný tantrický masážní startér za více než $ 200! Vyzkoušejte si své tantrické masážní dovednosti doma s partnerem. Pro vaši šanci na výhru se podívejte na níže uvedenou aplikaci a vstupte do soutěže zdarma! Pokud to nevidíte, použijte tento odkaz - Vstupte do soutěže

Vzrušující soutěž s cenami v hodnotě $ 200 od Karma Tantric
Vzrušující soutěž s cenami v hodnotě $ 200 od Karma Tantric

KarmaTantrická tantrická masážní startovací sada

Hodně štěstí všichni xx

Pravidla soutěže

Tato soutěž bude probíhat z 12: 00AM 14th Červen 2019 - 11: 59PM 14th Červenec 2019 (Londýn).

Tato soutěž je otevřena pro Spojené království, USA, Kanadu a Evropu. Pokud máte pochybnosti o vaší poloze, kontaktujte mě a mohu vám oznámit, kam může nebo nemůže být zboží odesláno.

Tuto soutěž naplňuji, a pokud budete vyhrát, budete muset odpovědět na můj e-mail.

Budete zodpovědní za zaplacení jakýchkoli celních nebo nadměrných nákladů, které by mohly nastat po odeslání.

Po vylosování vítězů máte na 2 týdny kontakt a požádat o vaši cenu. Pokud tak neučiníte, znovu vylosuji dalšího vítěze. Zadáním této soutěže souhlasíte také s poskytnutím Vaší adresy, abych vám mohl zboží odeslat.

Nepřijímám účty pro tuto soutěž. Budu se ujistit, že všichni účastníci mají účet, který je tvořen více než opakovanými reklamami. Respektujte prosím to, mé sponzorské společnosti si zaslouží lepší a tyto soutěže jsou pro mé čtenáře, nikoliv pro účty soutěže.

Tento tajný sex trik bude mít váš milenec prosí vás pro více

Sní o vášnivém milostném životě, ale zaneprázdněný životní styl a stres mají pro vás jiné plány. Pokud váš sexuální život potřebuje trochu posílit, je tu tajný sexuální trik, který vás a váš milenec opustí. Zaplavte se v ložnici a představte tuto techniku ​​tantry do svého světa.

Lze definovat tantrickou masáž jako nejsmyslnější masáž, jakou kdy zažijete. Pokud hledáte zlepšit svůj sexuální život, nemusíte hledat další. Tato relaxační erotická masáž přináší lepší orgasmy, probouzí váš sexuální apetit a umožňuje vám prožít hlubší spojení s partnerem. Dosáhněte vyšší úrovně sexuální spokojenosti a naučte se nové metody vzájemného potěšení.

Lodbrocková rozdávací soutěž

Začněte nový rok s určitým klepnutím

Právě jsem prohlédl úžasné Sada pranýřů od Lodbrock, a uvnitř této fantastické sady získáte dvě hračkářské hračky.

Kožená pádla a kožená houkačka. Lodbrock mi poslal další jeden z nich, abych dal dvěma šťastným čtenářům.

Takže pokud máte chuť dostat své ruce na tyto fantastické ruční práce BDSM implementuje pouze vstup do dvou soutěží uvedených níže.

To mi umožnilo nabídnout následující neuvěřitelné ceny, které jsou pro všechny moji čtenáře v Británii, EU, USA a Kanadě k dispozici.

Lodbrock kožená oboustranná pádla s nýty

Tato úžasná cena byla poskytnuta Lodbrock.com, jsou výrobci ručně vyráběných BDSM zařízení a nábytku.

Spanker pádlo - hladké na jedné straně a nýtované na druhé straně, to je pádlo pro kvalitní hru. Vyrobeno z pravé kůže, mosazi a jedlového dřeva má pádlo s paměťovým kovovým jádrem, takže se neustále vrací do tvaru, stojí za to € 98.00.

Spanker pádlo z Lodbrock

Vyhrajte kožené pádlo Lodbrock

Lodbrock mistr Flogger

Tato úžasná cena byla poskytnuta Lodbrock.com, jsou výrobci ručně vyráběných BDSM zařízení a nábytku.

Master Flogger - perfektní délka, šířka, hmotnost a swoosh jsou to, co dělá tento blábol vhodný pro Master. Držte rukojeť z buku pevně a poslouchejte kousky, když přeskočí přes vzduch směrem k vybranému bodu nárazu

Mistr Flogger z Lodbrock

Vyhrál Lodbrock Master Flogger

Hodně štěstí všichni xx

Pravidla soutěže

Tato soutěž bude probíhat od 12: 00AM 17th Prosinec 2018 - 11: 59PM 3rd Leden 2019 (Londýn).

Tato soutěž je otevřena pro Spojené království, USA, Kanadu a Evropu. Pokud máte pochybnosti o vaší poloze, kontaktujte mě a mohu vám oznámit, kam může nebo nemůže být zboží odesláno.

Tuto soutěž naplňuji, a pokud budete vyhrát, budete muset odpovědět na můj e-mail.

Budete zodpovědní za zaplacení jakýchkoli celních nebo nadměrných nákladů, které by mohly nastat po odeslání.

Po vylosování vítězů máte na 2 týdny kontakt a požádat o vaši cenu. Pokud tak neučiníte, znovu vylosuji dalšího vítěze. Zadáním této soutěže souhlasíte také s poskytnutím Vaší adresy, abych vám mohl zboží odeslat.

Nepřijímám účty pro tuto soutěž. Budu se ujistit, že všichni účastníci mají účet, který je tvořen více než opakovanými reklamami. Respektujte prosím to, mé sponzorské společnosti si zaslouží lepší a tyto soutěže jsou pro mé čtenáře, nikoliv pro účty soutěže.

Chcete jedinečný kus mého umění?

Můj starý stylus a tablet se vzdali duchu

Miluji kreslení toons pro mé články a recenzeSnažím se ušetřit na nové kreslení. Chci použít kreslicí monitor, který mi velmi pomůže kreslit moje malá dudlíky a karikatury, které mám moc rád dělám tolik.

Ale, a tam je vždy, ale mám účty platit a ústa ke krmení, a tak úspora pro jednoho je momentální v tomto okamžiku.

Stejně jako všichni musím upřednostňovat mé výdaje a mé účty jsou na prvním místě. Přišla jsem s nápadem na úzkou soutěž, která mi pomohla získat finanční prostředky na nové vybavení.

Udělím v mém obvyklém stylu jedinečný kus výtvarného umění a pošle ti tištěnou podepsanou kopii, aby si je mohl vychutnat a možná zavěsit na zdi.

Pokud se vám líbí moje umělecká díla a chcete, aby pro vás jedinečný činil, prosím, zvažte, zda mi pomůžete uložit pro výkresový monitor, jako je tento:

Kreslení monitoru

Co je v tom pro mě? Slyšel jsem, že se ptáš? No, první dárci 100 se automaticky uvedou do remízy a vítěz obdrží od nás kus uměleckého díla, bude vytištěn ve formátu A4 a podepsán mnou, než mi ho pošlu jako způsob mé řečené díky za tvoje podpora.

Jdi, koup si mi kávu, abych ukázala svou podporu a dostala se do soutěže.

Joanne má ráda svou kávu

4000 Twitter sleduje soutěž Mega prozradí

Oslavte tento milník se mnou tím, že vyhrajete nějaké špinavé sextoys

Rychle se přiblížím k Twitteru ke stoupencům 4,000 a myslel jsem si, že by bylo hezké, kdybyste mohli oslavit tento milníkový úspěch s fantastickým prezidentem.

Tři úžasné společnosti mi pomohly spustit tuto konkurenci. Jsem potěšen, že mohu nabídnout tři úžasné soutěže na oslavu tohoto milníku. Chtěl bych upřímně poděkovat Satisfyer.com, BathmateDirect.com a Sexmachines.co.uk

To je úžasné devět ocenění pro chytání, Rozdělil jsem je tři samostatné soutěže a můžete jim všechny vstoupit, pokud chcete, tím se zvýší vaše šance na výhru.

To mi umožnilo nabídnout následující neuvěřitelné ceny, které jsou pro všechny moji čtenáře v Británii, EU, USA a Kanadě k dispozici.

Sexmachines.co.uk - Vyhraj ruční vibrátor Magnum Opus

Tato úžasná cena byla poskytnuta Sexmachines.co.uk, jsou největším britským specializovaným maloobchodním prodejcem pohlavních a kurýrních strojů spolu se všemi druhy dalších skvělých produktů. Měl jsem velkou štěstí, že jsem byl schopen přezkoumat některé skvělé stroje od nich, včetně Willy Wanka a uFuc Pro fucking stroje a úžasné spanking machine.

Magnum Opus ™ ToyJoy® je prémiový vibrátor s neuvěřitelným rozšířením o 8-centimetr (3 palce). Elegantní USB nabíjecí design nabízí speciální hřídel "harmoniky", která během používání vás přiměje k extáze.

Ceny Sexmachines.co.uk pro mé soutěže 4k twitter followers

Magnum Opus držel ruční vibrátor

BathmateDirect.com - Vyhrajte sadu pro péči o unisex nebo jeden ze čtyř kohoutků

Úžasní lidé na Koupelna vytáhli všechny zastávky a dodali některé skvělé výrobky. Vstupte do této soutěže, abyste získali balíček Bathmate Trim Set nebo jeden ze čtyř úžasných kroužků kohouta, abyste si ospravedlnili svůj čas hry.

Bathmate jsou proslulí svým úžasným rozsahem zvětšovačů penisu, které skutečně dělají práci, mám za sebou i výsledky jako sebe Stunt Cock stále používá jeho Hydromax X30 Široký chlapec čerpadlo.

Bathmate ceny za mé soutěže 4k twitter followers

Bathmate Giveaway

Satisfyer.com - Vyhrajte jednu ze tří nejnovějších sexuálních hraček

V neposlední řadě se jedná o tuto soutěž o jednu ze tří úžasných Uspokojivé sexuální hračky. Zkontroloval jsem všechny tři a miloval jsem je, takže proč nechystám tuto šanci vyzkoušet jednu pro sebe.

Dobří lidé na Satisfyer.com mi dali a Satisfyer Pro Plus, je Satisfyer Pro G-Spot králík a Satisfyer Pro 4 Páry rozdávat v této soutěži, dejte mi vědět, která z vašich preferencí je.

Cenu Satisfyer Pro pro mé soutěže 4k twitter followers

Satisfyer Giveaway

Hodně štěstí všichni xx

Pravidla soutěže

Tato soutěž bude probíhat od 12: 00AM 15th Duben 2018 - 11: 59PM 31st Květen 2018 (Londýn).

Tato soutěž je otevřena pro Spojené království, USA, Kanadu a Evropu. Pokud máte pochybnosti o vaší poloze, kontaktujte mě a mohu vám oznámit, kam může nebo nemůže být zboží odesláno.

Tuto soutěž naplňuji, a pokud budete vyhrát, budete muset odpovědět na můj e-mail.

Budete zodpovědní za zaplacení jakýchkoli celních nebo nadměrných nákladů, které by mohly nastat po odeslání.

Po vylosování vítězů máte na 2 týdny kontakt a požádat o vaši cenu. Pokud tak neučiníte, znovu vylosuji dalšího vítěze. Zadáním této soutěže souhlasíte také s poskytnutím Vaší adresy, abych vám mohl zboží odeslat.

Nepřijímám účty pro tuto soutěž. Budu se ujistit, že všichni účastníci mají účet, který je tvořen více než opakovanými reklamami. Respektujte prosím to, mé sponzorské společnosti si zaslouží lepší a tyto soutěže jsou pro mé čtenáře, nikoliv pro účty soutěže.

Vyhraj Stroking Man III Nabíjecí Sex Machine

Vyhraj Stroking Man III Nabíjecí Sex Machine

Oslavovat dosažení dalšího milníku v mé Twittersphere - co chci říct je oslavovat překonání 3000 úžasných stoupenců na Twitteru Myslel jsem, že bych měl dělat něco velmi zvláštní pro mé následovníky ve formě další velké soutěže.

Děkuji všem, kteří mě následovali, podporovali mě a vytvořili svůj blog a byli tak příjemně online.

Krásní lidé z www.sexmachines.co.uk dali mi Stroking Man III dobíjecí sexuální stroj, který vám dá pryč, takže co čekáte na to, abyste dostali své příspěvky - co musíte ztratit?

Joanne je šokující 2k následovníci Twitter soutěže

Oslavovat 2000 úžasné Twitter následovníky

Oslavovat konečně dosažení mého příštího milníku v mé Twittersphere - co chci říct je oslavovat získání 2000 úžasných stoupenců na Twitteru Myslel jsem, že bych měl dělat něco velmi zvláštní pro mé následovníky ve formě soutěže.

Děkuji všem, kteří mě následovali, podporovali mě a vytvořili svůj blog a byli tak příjemně online.

Krásní lidé z www.e-stim.co.uk vystoupili vpřed s naprosto úžasnou cenou a také jsem si zakopl hluboko do vlastních kapes, abych to udělal jako soutěž, na kterou si pamatuju a určitě v ní vstoupím - co máš ztratit?

Joannes 1k Soutěžící ve Twitteru

Jsem oslavující získávání 1000 následovníků na Twitteru

SPUNK Lube PinkStejně jako oslavovat můj 1st Blogaversary s soutěž tento měsíc jsem také potěšen, že jsem na Twitteru konečně dosáhl následovníků 1000, a tak si myslím, že je v pořádku další soutěž.

Děkuji všem, kteří mě následovali a minulý rok mi to tak příjemné.

Krásný Ian z www.fmachinefun.co.uk vystoupila s cenou za tuto soutěž a je ve formě láhve 8oz SPUNK Lube Pink.

Jeden rok Blogaversary Dildotastic soutěže

Oslavuji mé první výročí

No nikdy jsem si nemyslela, že to zvládnu, ale tady jsem rok do mého vzrušujícího nového zábavy. Nikdy za milion let jsem si nemyslel, že bych se mohl podívat na tolik věcí a poznat tolik neuvěřitelných lidí a úžasných firem.

To je pro mě obrovský milník a opravdu mi posílil svou důvěru a nechal mě klepnout, aby mi druhý rok dokonce lépe než můj první.

Nemohl jsem to udělat bez mých věrných čtenářů, děkuji vám za veškerou vaši podporu a rady, že je to opravdu cenné.

Přemýšlel jsem dlouho a tvrdě o tom, jak bych oslavil a dal něco zpět do komunity a myslel jsem si, že běh mé první soutěže začíná na mé blogaversary by bylo skvělý způsob, jak jít vpřed.

Přihlásit se k tomuto kanálu RSS

Poslední recenze

Října 15, 2019

Recenze Ann Summers Whisper Rabbit Vibrator

in Vibrátory
Další zábavná králičí vibrace od Ann Summersové jsem taková šťastná recenzentka. Ann Summersová mi poslala dva ze svých nejnovějších vibrátorů k recenzi, a tohle je druhý. Také jsem měl spoustu legrace při prohlížení jejich Whisper Bullet Vibrator, který byl právě vydán jako… Více
Října 14, 2019

Recenze Ann Summers Whisper Bullet Vibrator Review

in Vibrátory
Úžasná malá kulková kulička, která srazí ránu, byl jsem potěšen, když mi Ann Summersová poslala jednoho ze svých nejnovějších vibrátorů, aby jej před spuštěním zkontrolovali. Je tak krásné být jedním z prvních lidí, kteří vyzkoušeli novou hračku. Poslali mi dva vibrátory ke kontrole,… Více
Října 06, 2019

ElectroWhisker Monopole Estim Electrode from E-Stim Systems

in E-Stim
Super sexy zdravá pokožka se zábavou s touto zábavnou elektrodou Nyní není tajemstvím, že zbožňuji… Více
Října 01, 2019

Silikonové dildo Rhea od Ylvy a Dite

in dilda
Dildo s vznešenou texturou a změnami obvodu, který se cítí úžasně Woohoo! Našel jsem… Více

Nedávné články

Září 06, 2019

Vzestup VR porno

VR Porn bere internet bouří, tady je návod, jak se zapojit do akce? Před dvěma měsíci společnost VRPorn.com oznámila, že oficiálně překonala 100 milionů uživatelů. To je spousta výstřední lidí, kteří hledají VR Porn. Jakýkoli web by byl s ... Více
Června 05, 2019

Tento tajný sex trik bude mít váš milenec prosí vás pro více

Sní o vášnivém milostném životě, ale zaneprázdněný životní styl a stres mají pro vás jiné plány. Pokud váš sexuální život potřebuje trochu posílit, je tu tajný sexuální trik, který vás a váš milenec opustí. Zaplavte se v ložnici a představte to… Více
Může 30, 2019

Nákup Sex Hračky Na Rozpočet

Můžete si užít tělo bezpečně bloudit za rozpočet, který nemusím nikomu kázat o tom, jak… Více
Mar 24, 2019

Nejlepší mužské dojící stroje

Nejlepší stroje pro ruce bez orgasmu, nebo, nóbl wank jsem často žádal, který je ... Více

Nejnovější Blog Příspěvky

Října 18, 2019

Pronásleduje E-stimul Hands-Free orgasmus

in Blog
Pokud vás myšlenka, že si užijete hands-free orgasmus, vzbudí ve vašem zájmu, přečtěte si dále. Od doby, kdy byl před čtyřmi lety představen Mick z E-Stim Systems Mickovi z E-Stim Systems, jsem si pochutnával na hands-free orgasmy, které může přinést. Začal jsem používat ... Více
Října 10, 2019

Erofame 2019 - den 2 bušení hracích desek a navazování nových přátel

in Blog
Erofame je největší evropskou veletrhem pro dospělé v Evropě a my jsme uprostřed ní. Po krásném večeru a dobrých nocích spát, to bylo na den 2 Erofame v Hannoveru v Německu. Náš první den nás viděl navštěvovat společnosti, které milujeme a pracovali… Více
Října 09, 2019

Erofame 2019 - den 1, kdy se ubytuje se starými přáteli

in Blog
Erofame je největší evropskou veletrh pro dospělé v Evropě a my jsme uprostřed ní Po… Více
Září 29, 2019

Deviant Designs - Kink Personified

in Blog
Deviant Designs se zaměřuje na projekty související s kinkem a BDSM, které jsou úžasné, že jsem byl… Více
×
0
akcie
0
akcie