Sex Toy videa

41 videa 811182 názory 1340 odběratelé
Recenze Joannes
Můj kanál hostuje recenze videí, které beru jako doplněk svých písemných recenzí na svém blogu s recenzemi sexuálních strojů a sexuální hračky http://www.sexmachinereviews.co.uk
Souborů
  • DIldos
  • Odhad
  • Fucking Machines
  • Vibrátory

The Don Silicone Dildo od John Thomas Toys

22.03.2020
Zde jsou mé myšlenky na The Don od John Thomas Toys, podívejte se na mé stránky pro úplnou recenzi tohoto působivého vzorku.
86
6
2

Vítejte v My Dildo Cave / Office

22.03.2020
Právě jsem dostal nové kancelářské a studiové prostory hledat, jak to chci. Takže jsem si myslel, že je čas ukázat všem, kde budu psát své recenze a články. Vítejte v mé jeskyni Dildo.
49
7
0

Ukázka Fucking Machine HiSmith

13.02.2020
Udělal jsem toto video, abych ukázal dálkové ovládání, které se používá, jak tiché a jak stabilní je stroj při vysokých rychlostech.
272
4
0

Zakázané dřevěné pádlo z vděčné bolesti

19.12.2019
Při sledování tohoto fantastického ručně vyráběného dřevěného pádla vyrobeného z Narození a Laburnamu jsme si užili spoustu zábavy. Byl vyroben společností s názvem Grateful Pain a vyrábějí nejrůznější vybavení BDSM a hračky pro nárazové hry. Podívejte se na celou recenzi na mém webu.
67
1
0

Klonování Pussy Plus Kit Recenze

19.12.2019
Procházím celým procesem vytváření klonů mých submisivních kočiček v rámci revize soupravy. Trvalo to dva pokusy, abychom to napravili, takže sledujte video až do konce, kde najdete několik dobrých špičkových tipů, abyste se vyhnuli stejné chybě, jakou jsem udělal poprvé. Tato sada vám umožní klonovat vlastní kundu a proměnit ji v masturbátor ve stylu Fleshlight a je hodně legrace dělat a vidět hotové výsledky.
2171
21
1

Hračky John Thomas BEASTLI Silikonové dildo Recenze

07.12.2019
Když jsem si prohlížel silikonové dildo BEASTLI ze stránky JohnThomasToys.co.uk, bavil jsem se, bylo to dildo nabité úžasnou texturou a já i sub'r 'jsem ráda velmi dobře poznala řadu. John Thomas Toys mi poslal tato dilda výměnou za spravedlivé a vyvážené přezkoumání a to neovlivnilo výsledek přezkumu.
339
5
4

John Thomas Toys Cleopatra's Silicone Dildo Review

07.12.2019
Když jsem si prohlížel silikonové dildo Cleopatra's Candle ze stránky JohnThomasToys.co.uk, bavil jsem se a bavil jsem se zde. John Thomas Toys mi poslal tato dilda výměnou za spravedlivé a vyvážené přezkoumání a to neovlivnilo výsledek přezkumu.
86
2
0

Izolovaná monopólová E-stimulace a elektrodová kohoutková smyčka elektrody

20.11.2019
Jedná se o fantastickou monopólovou kohoutkovou elektrodu pro e-stimulaci. Stejně jako u běžných smyček na kohouty, kde potřebujete dva, abyste vytvořili obvod, i tato smyčka se liší tím, že jedna polovina je izolovaná. Když je umístěn kolem kohoutu a míčků s pravidelnou kohoutkovou smyčkou těsně pod žaluďmi, tlačí proud skrz nervy Dorsal a Perineeal. Poskytuje chutné pocity a můj Stunt Cock s ním snadno dosahuje hands-free orgasmy. Soubor STL je na mém webu k dispozici zdarma ve dvou velikostech, takže pokud máte přístup k 3D tiskárně, můžete si jednu vyrobit sami a stačí přidat vodivou gumu o průměru 6 mm nebo 4 mm. Stejně jako u všech mých elektrod vám mohu jednu vyrobit a jsou k dispozici na mém webu. Stejně jako jakékoli jiné e-stimulační elektrody ji používáte na své vlastní riziko. Pomalu zvyšujte sílu, dokud nebudete spokojeni s pocity, které vytváří. Youtube využila výjimku z odkazů na toto video, a proto musely být odstraněny líto.
257
4
0

Bipolární E-stimulace a elektrodová kohoutová elektrodová smyčka

12.11.2019
Jedná se o fantastickou bipolární elektrodu s elektrickým kroužkem pro e-stim. Na rozdíl od běžných smyček na kohouty, kde pro vytvoření obvodu potřebujete dvě, tato kohoutková smyčka má dvě elektrody, takže stačí jednu. Je velmi intenzivní, protože jedna elektroda spočívá na frenulu (řetězec banjo) a má malou povrchovou plochu ve srovnání s druhou. Poskytuje chutné pocity a můj Stunt Cock s ním snadno dosahuje hands-free orgasmy. Soubor STL je na mém webu k dispozici zdarma, takže pokud máte přístup k 3D tiskárně, můžete si jej sami vytvořit a přidat pouze vodivou gumu o průměru 6 mm a 4 mm. Stejně jako u všech mých elektrod vám mohu jednu vyrobit a jsou k dispozici na mém webu. Stejně jako u jakékoli jiné elektrodové stimulace, kterou používáte, na své vlastní riziko, pomalu zvyšujte napájení, dokud nebudete spokojeni s pocity, které generuje. Děkuji "Gyrator" za sdílení návrhu. Youtube využila výjimku z odkazů na toto video, a proto musely být odstraněny líto.
513
7
1

Deset bezpečnostních tipů pro E-stimul a Electrosex

27.10.2019
E-stim nebo Electrosex je aktivita, při které můžete dosáhnout hands-free orgasmů pomocí elektřiny a elektrod na genitáliích. To je často vykresleno jako bolestivé, ai když to může být, může to být také neuvěřitelně smyslné a erotické. Budeme vyrábět videa s návodem, která ukazují, jak dosáhnout orgasmu bez použití rukou, bez bolesti a jak v tom zůstat v bezpečí. Toto video poskytuje deset bezpečnostních tipů, které je třeba zvážit před a během jakékoli e-stimulace. Hlavní je stimulovat pouze pod pas, i když ostatní jsou velmi relevantní. Youtube využila výjimku z odkazů na toto video, a proto musely být odstraněny líto.
289
4
0

Tremor Sex Machine

20.02.2019
Tremorská jízda na sex stroji je Sybian jako vibrační sedlo, které má úžasný výkon. Přijímá sybské přílohy a přichází se silikonovými přílohami.
2800
14
1

Love Rider Sex Machine

03.01.2019
Chtěl jsem jen vložit rychlé video ukazující korelaci mezi pohybem sedadla a pohybem připevnění Vac-u-lock na strojích Love Rider. Pohyb dopředu a dozadu způsobuje, že adaptér vac-u-lock se vertikálně zvedá řadou spojovacích ramen. Vezměte si to však příliš daleko a občas se připoutání chytí a dá vám trochu výprasku.
4216
11
0

S2 Kulomet Sex Machine Provoz stroje

16.11.2018
Toto video doprovází moji recenzi sexuálního stroje S2 Machine Gun. V něm používám dodávané dildo a masturbátor s velkým množstvím lubrikantu, abych demonstroval jeho téměř komický nedostatek energie. Snaží se dokonce stáhnout dildo, natož ho vtáhnout dovnitř. Na stránkách sexmachines.co.uk jsou k dispozici mnohem lepší stroje a moji úplnou recenzi si můžete přečíst zde - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
5666
18
4

S1 Levný provoz kurva

09.11.2018
Levný Fucking Machine S1, jak napovídá jeho název, je levný stroj, postrádá točivý moment a má pevnou délku tahu. Při vysokých rychlostech se může stát docela nestabilní, jak ukazuje toto provozní video. Přečíst celou recenzi na - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
3403
8
0

3D tisk Přední panel pro My Steroestim Box

29.10.2018
Navrhl jsem přední panel pro můj e-stimulátor Stereostim, který má být potištěn ve dvou polovinách, jedná se o první polovinu tisku uprostřed.
496
1
0

Fucking machine sond bee

19.10.2018
Toto video ukazuje rychlost a stabilitu Fucking stroje Probe Beast vyráběného Orgasm Alley a prodávaného na sexmachines.co.uk Mohl jsem to spustit pouze rychlostí 3/4, protože začal houpat můj stůl. Motor s vysokým točivým momentem, který je poháněn rychlostí až 250 úderů za minutu, poskytuje úžasný výkon. Přečíst celou recenzi - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
1929
14
1

Provoz sondovacího stroje

19.10.2018
Toto video ukazuje rychlost a stabilitu stroje Fucking Probe vyrobeného společností Orgasm Alley a prodaného na webu sexmachines.co.uk. Tento stroj, který je v tahu rychlostí až 250 úderů za minutu, poskytuje úžasný výkon. Přečíst celou recenzi - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
1456
6
0

Můj pan Hankeys Dildos

05.09.2018
Zde je malá sbírka mého pana Hankeys Dildos. Nyní jsou k dispozici od http://www.sexmachines.co.uk a je skvělé mít britského prodejce těchto úžasných silikonových sexuálních hraček. Chcete-li si přečíst jejich recenze, navštivte prosím můj web - http://sexmachinereviews.co.uk
4459
25
1
Načíst další...

Související zboží

Moje stránky Fantastickí sponzoři

Nakupujte se svými přidruženými společnostmi

Dary

Na údržbu této webové stránky trvá spousta času a úsilí. Nepoužívám profesionální návrháře webových stránek, je to moje vlastní práce a byla to velmi strmá křivka učení - všechny dary jsou vděčně přijaty:
Kupte mi kávu na ko-fi.com

Chcete dostat Joanne dárek?