Pátek, 26 června 2020 11: 25

Hledáte fantastickou škálu sexuálních strojů? Podívejte se na Cartel De Amore

Není žádným tajemstvím, že miluji sex a kurva stroje obecně a užívám si naprosté síly a výkonu. Nikdy neunaví, zpomalí nebo nezvládnou, zasraný stroj má jednu práci a je navržen tak, aby to dělal výjimečně dobře.

Ale odkud můžete získat jeden? Jaký druh strojů se nejlépe hodí k mým okolnostem? To jsou otázky, na které se často dostávám, a v tomto sponzorovaném příspěvku vás upozorním na společnost, která se postará o vaše všechny potřeby v prdeli a sex stroji. Dovol mi představit tě Cartel De Amore, se sídlem v Anaheimu v Kalifornii.

"Určitě se podívejte na stroje v Cartel De Amore a nezapomeňte jim říct, že Joanne říká" Ahoj ""

Joanne

Mají fantastickou škálu sexuálních mašinérií i všechny přílohy, které si můžete vzpomenout, abyste vylepšili svůj zážitek. S tolika sexuálními stroji, z nichž si můžete vybrat, může být obtížné vyřešit, jaká by byla pro vás ta nejlepší volba. Takže v mém obvyklém stylu je rozdělím do několika kategorií a doporučím vám, abyste o nich přemýšleli.

Tento článek se bude zabývat standardními kurvami, vibračními sexuálními stroji, stroji na dojení mužů a některými doporučeními ohledně příloh.

Pátek, 08 května 2020 08: 16

Žena masturbace je stále velká tabu

Je to něco, o čem zřídka mluvíme i s našimi nejbližšími přáteli, ale přiznejme si, že máme všichni „leštěnou perlu“ nebo „odhozenou“ - (poznámka k sobě, miluji sexuální eufemismy). Někteří z nás se stydí vůbec dělat. Je to pravděpodobně proto, že společnost stále podporuje vinu a hanbu ohledně masturbace - je to prostě něco, co by „dobré dívky neměly dělat“. K čertu s tou myšlenkou!

Dobrá dívka masturbuje a milují to.

Měli byste se ptát, proč to neudělat? Cítí se fantasticky, má vynikající zdravotní přínosy a zbavuje stresu. Proč by tedy nikdo nechtěl zastavit všechno, co dělá, a dostat se z toho.

Chci rozebrat některé mýty kolem masturbace a ukázat vám, že je to naprosto pozitivní zážitek. Tělo každého je jedinečné a váš způsob masturbace se pravděpodobně bude lišit od mého, ale na tom nezáleží, protože neexistuje žádný správný nebo nesprávný způsob, jak to udělat. Zde je několik rychlých a jednoduchých důvodů, proč byste to měli dělat.

Čtvrtek, 02 ledna 2020 10: 41

Vakuové čerpadlo kombinované s e-stim znějící, jedno peklo výstřední DIY projektu

Zaujal mě příspěvek na smartstimu o vakuovém ozvučení a po přečtení některých komentářů jsem se rozhodl, že bych měl dokumentovat vytvoření takové elektrody, aby pomohl ostatním, aby si ji vytvořili.

Takže, úvěr miralicious90 na smartstim.com za jeho fantastický nápad a 3D design. Miluji jeho jednoduchý design, ale rozhodl jsem se ho trochu zasunout.

V tomto článku vás provedu krok za krokem procesem výroby vlastního vakuového zvětšovače penisu pro kutily ve spojení s elektrodou znějící e-stim. Takže můžete svůj penis zvětšit a ztížit než kdykoli předtím, zatímco znějí a současně používáte e-stim.

Pokud to zní jako zábava, pak čtěte dál. Podívejte se, jak snadné je vytvořit něco podobného sami.

"K čertu, tohle je jedna vážná souprava. Pocit otoku vašeho penisu a zvuku, který do vás vklouzne, je extrémně intenzivní a jakmile je zapnuta ovládací skříňka e-stimulátoru, vyhodí vaše ponožky. Je to úžasný zážitek, a jedno peklo jízdy. “

Joanne je Stunt Cock

Jedná se o poměrně dlouhý článek, a proto je zde několik rychlých odkazů, pokud chcete přeskočit na konkrétní sekci.

Středa, 24 dubna 2019 09: 29

Hra penisu byla snazší a lepší díky 3D tištěnému izolátoru kohoutku

Měl jsem tolik legrace dělat mé Bumble Bee Tri-polární odhad elektrody, a můj Curly Wurly Bi-polární elektroda.

Takže, po shlédnutí fantastického příspěvku od miralicious90 on Smartstim.com kde navrhl izolátor pro jeho penisový kroužek, myslel jsem, že bych na to taky šel. Po mnoha pokusech a chybách, v podstatě proto, že jsem stále trochu techno-muppet, kde se týká designu 3D, jsem to nakonec navrhl. Představuji vám 3D Printable Cock Ring Insulator.

Obrázek zobrazující Joannes 3D tisk izolátor design kohout
Hleď, Joanne je 3D tisknutelná izolace kohoutku

Neděle, 19 listopadu 2017 10: 52

Takže co je nejlepší pro váš blog?

Pravděpodobně nebudete překvapeni odpovědí na tuto otázku. Pokušení je pokusit se vyplnit svůj blog co nejvíce článků, aby vypadal plný a zdravý, ale to může být meč se dvěma okraji.

Návštěvníci většinou najdou vaše stránky prostřednictvím velkých vyhledávačů a všichni používají metriky, aby zjistili, které stránky jsou nejlepší pro zobrazení, když je někdo vyhledává. Jsou to všichni v podnikání poskytovat to, co si myslí, že přesně to, co hledá osoba, která hledá, a jedna z nejdůležitějších metrik pro to je "míra odchodů".

Další metriky, které monitorují, jsou, jak dlouho zůstávají návštěvníci na vašem webu. Tyto dvě metriky jsou pro vyhledávač nezbytné ukazatele, jak je stránka vhodná pro vyhledávané výrazy. Podívejme se na to, že jsme to všichni udělali, vyděláváme na webových stránkách a kliknete na tlačítko zpět. Vyhledávače si toho všimnou a je to jeden z hlavních důvodů, proč musíte napsat psaní článků, které drží pozornost čtenářů a zabraňuje jim, aby zasáhly zpětné tlačítko.

To je samozřejmě lépe řečeno než uděláno, takže s čím byste měl dělat zkuste psát kvalitní články jako kdyby neměli dobrou kvalitu, čtenáři se odrazí. Následující ukazatele také pomohou vašim stránkám zvýšit jejich obsah ve vyhledávačích, ale je to skutečně kvalita stránky.

Neděle, 19 listopadu 2017 10: 33

Chcete z vašeho blogu vydělat nějaké peníze?

Takže máte blog a vy jste pracovali tvrdě, abyste jej naplnili zajímavým a relevantním obsahem, začala se vytvářet návštěvnost a hledáte způsoby zpeněžení vašeho blogu s cílem vyrovnat vaše náklady nebo dát nějaké peníze v zadní kapse.

Za prvé, dělat blog platit za sebe je dlouhé a pomalé slog a rozhodně není bohatý rychlý schéma. To ale říká, že s nějakou tvrdou práci a odhodlání začnete vidět návrat na váš čas a úsilí. Nejjednodušší způsob, jak monetizovat svůj blog, je jednoduše používat partnerské vztahy s maloobchodníky a tento článek je speciálně napsán, aby vám dal nízké doly a také, aby vás jasné ze zákona, jak jste si některé povinnosti, pokud používáte Affiliate odkazy.

Čtvrtek, 15 Říjen 2020 11: 29

Posunutí pokorného kouření na překvapivě dobrou novou úroveň zábavy

Takže si představte scénu, mám svoji Stunt Cock svázaný, jeho penis má několik mých e-stim elektrody připevněné na místě. Dráždím ho ovládacími prvky na mém 2B a on se napne a říká „OMG, je to, jako by někdo sál na konci mého ptáka“.

To mě přimělo přemýšlet, když jsem pracoval na jeho šťastném lepkavém konci. I když se to muselo cítit dobře (a mohl jsem říct, že se to stalo díky jeho reakcím), jak dobře by se cítila skutečná kouření, kdyby byla spojená s nějakou hrou e-stim?

Bylo by to nejlepší z obou světů, nebo by skončilo se mnou s párem rtů a ochablým jazykem ve stylu Jar Jar Binks?

Pondělí, 24 srpna 2020 10: 47

K čertu ano, a v tomto článku vám řeknu proč

V poslední době, v důsledku rozhovoru s nizozemským Fetliferem, jsem začal přemýšlet, kolik majitelů penisů, kteří stimulují během stimulace, používá další stimulaci.

Často do svých sezení zapojuji hru s vibrátorem a přirozeně jsem předpokládal, že spousta majitelů penisů také dělá. Ale když jsem se rozhlédl po populárních místech pro diskusi e-stim jako SmartStim a SocialStim, zdá se, že se v tomto předpokladu mohu mýlit.

To mě přimělo přemýšlet o tom, proč by to mělo být?

Také mě začalo zajímat, jak dobře se může kombinace e-stimulace s vibracemi cítit na tvrdém (nebo skutečně měkkém) kohoutu.

Neděle, 02 prosince 2018 12: 53

Podívej se na mé poslední tweety

Mám rád cvrlikání a používat ho po celou dobu k šíření dobré zprávy o materiálech sex hračky, dobré praxe, poradenství a samozřejmě moje recenze sex hračky. Zde jsou moje nejnovější tweety, prosím, zvažte mě, pokud zjistíte, že jsou zajímavé.


Pondělí, Květen 14 2018 10: 17

Přihlaste se k odběru „nepravidelného“ zpravodaje

Věc, kterou si o tomto názvu všimneme, je slovo nepravidelné. Nesnáším nevyžádanou poštu. Jediným spamem, který toleruji, je rozmanitost masa, a dokonce i poté musím mít velký hlad, abych mě svedl.

Posílám zpravodaj jen tehdy, když mám něco zajímavého. Takže ode mě nebudete bombardováni týdenními zprávami. Mám tendenci rozesílat informační bulletin, když jsem zkontroloval něco úžasného, ​​o kterém potřebuji vědět celý svět. Nebo například když jsem vytvořil nový e-stim elektroda, která vám odpálí ponožky.

Neváhejte se tedy přihlásit k odběru novinek, je v souladu s předpisy pro ochranu proti spamu a máte úplnou kontrolu, můžete se kdykoli odhlásit. E-mailové adresy nepředávám jiným společnostem, ale ke správě mého seznamu a vytváření zpravodajů používám MailChimp.

Doufám, že se rozhodnete přihlásit, a jsem si jistý, že si zpravodaje užijete, až dorazí.

Na zdraví,

Joanne


Přihlaste se k mému zpravodaji

Posílám pouze nepravidelné zpravodajské příspěvky.
Můžete se kdykoli odhlásit, protože máte úplnou kontrolu.
Používám MailChimp ke správě svých zpravodajů a jsou dobře respektovány, pokud jde o zabezpečení dat a důvěryhodnost.

Joannes Recenze použije informace, které poskytnete v tomto formuláři, aby s vámi byly v kontaktu a poskytovaly aktualizace a marketing.
Svůj názor můžete kdykoli změnit kliknutím na odkaz pro odhlášení v zápatí e-mailu, který od mě dostanete, nebo kontaktováním mě na adrese admin {at} sexmachinereviews.co.uk. S vašimi informacemi zacházím s úctou. Další informace o mých postupech ochrany osobních údajů naleznete na mém webu. Kliknutím níže souhlasíte s tím, že můžeme vaše informace zpracovat v souladu s těmito podmínkami.
Souhlasím se shromažďováním a ukládáním mých údajů na sexmachinereviews.co.uk.

Moje stránky Fantastickí sponzoři

JohnThomasToys.com, největší a nejlepší silikonová dilda.
Dau Han je největší sbírka sexuálních strojů a příloh
MrHankeysToys.com, největší a nejlepší silikonová dilda
Latex, Kůže a Lace, podívejte se na úžasnou sérii sexuálních hraček Sola.
Inzerujte své podnikání zde 250 * 250
Sexmachines.co.uk největší sbírka sexuálních strojů a příloh

Nakupujte se svými přidruženými společnostmi

Fleshlight
UberkinkyNakupujte v Uberkinky
Pan hankeys Hračky
Systémy E-Stim
Stockroom
Shockspot Fucking stroj

Přeložit můj web

enarfrdeelitjaptrues

Dary

Na údržbu této webové stránky trvá spousta času a úsilí. Nepoužívám profesionální návrháře webových stránek, je to moje vlastní práce a byla to velmi strmá křivka učení - všechny dary jsou vděčně přijaty:
Kupte mi kávu na ko-fi.com


Případně darujte Joanne's Dungeon Fund na bitcoinovou adresu:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Přispějte BitCoin do Joanne's Dungeon Fund